söndag 29 mars 2009

Sommartid

Så har vi då ändrat på tiden. Det är sommartid och klockan säger att det är dags att gå upp. Kroppen säger dock en annan sak. I kroppen är det fortfarande vinter och tittar man ut så är det allt annat än sommartider hej, hej. Vintern vägrar envist att släppa greppet. Istället kommer det bara mer och mer snö. Det känns lite "scary movie", tänk om den inte försvinner...tänk om det bara fortsätter att snöa...tills vi snöar över! Just nu är det i alla fall uppehåll, men det är grått. Så grått som det kan bli. Inget vi kan påverka tyvärr så i väntan på våren så bär vi in mera ved och eldar på i braskaminen :)

Igår var vi till Falun. Lars-Eriks flickor håller som bäst på att välja gymnasieprogram. En ansökan har gått till estetiska programmet med inriktning dans. Igår var det dags för intagningsprov, en gruppövning, en egen dans samt en kortare intervju med var och en. Sammantaget så tog det några timmar vilka vi fördrev på stan med lite shopping. Riktigt trevlig dag som avslutades med sen middag hemma. Där väntade färsk lax från vår lokala laxodling på att få koka i lite vin och annat gottigotti. Mums blev det :)

Idag är det lite småfix här hemma. Bära ved, betala räkningar osv. Eventuellt så blir det bio på eftermiddagen; Pettsson o Findus =) Vi får se... En lugn söndag hur som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!