tisdag 17 februari 2009

Vår vän braskaminen..

Vi är äntligen på bättringsvägen, även om hostan verkar sitta i likt en förbannelse! Nåja..den kanske försvinner så småningom. För övrigt så verkar det som att kylan också håller i sig. När blir det vår?? Tack och lov för vår braskamin! Det går knappt en dag utan att vi lovordar vår helt klart bästa investering! I just love it!!

Alla hjärtansdag är för vår familj det samma som födelsedag. Vår lilla sötnöt Fanny fyllde hela 4 år i lördags! Vi hade litet förmiddagsfireri innan pappa skulle till Rättvik på spelning, sen blev det födelsedagsfika med hela familjen på söndagen. Trevligt, trevligt... alltid mysigt med fikastunder, gott i magen och samtal som för det mesta spårar ur åt det tokiga hållet.. =)

Idag är det vardag som gäller. De små på dagis, pappa på jobbet och mamma vid datorn. Har på att göra listan några telefonsamtal, skriva spalt, tvätt (som vanligt - är vi verkligen lortiga familjen..?) och lite annat smått o gott. På något vis tycks man alltid ha fullt upp..även när man är "arbetslös" som det ju heter! Ha de bra i väntan på våren!


Koncentration

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!