lördag 16 oktober 2010

Jag lovade ju..

..några bilder från sommaren som var. För att övertyga er om att jag inte ligger i idé under sommarmånaderna. Lättare sagt än gjort. Jag har inte varit någon vidare fotograf faktiskt. Skyller det liiite på min rassliga kamera  som inte är så kul att fota med längre eftersom fotoögonblicket lätt går förlorat under tiden som man försöker hålla batteriet på plats. Nåja, man får vara glad för det lilla. Så håll till godo!  

PICT1124Vad är en svensk sommar utan regn? Såklart det regnade, och tjejerna sprang i regnet och gjorde lustiga frisyrer..

PICT1126 Vi hade många sköna stunder på verandan..

PICT1171

Grillning modell primitiv skedde på Orsas  fina naturcamping..PICT1172 ..där det också gungades i skymningen. 

PICT1186Såklart det blev en eller annan kall. Vi hade ju faktiskt några varma kvällar!! PICT1236 Vi drog till Sunnersta, Uppsala…

PICT1242..på poolparty! PICT1283 Lite korsordslösning..

PICT1306..innan vi drog till Pelle Svanslöshuset..

PICT1347..och vidare till farbror Bengt och nästa pool!

PICT1315En tur med Eckerölinjen innan vi drog vidare hem till Älvdalen som levde upp under några dagar. Det var folkvimmel, motorbuller och musik. Årets  musik- och motorfestival.

PICT1406

Lova blev 4 år, PICT1421 PICT1423 och vi hade tidernas kräftskiva!

Ja det var sommaren 2010 i stora drag! Men nu är det nattfrost- rattmuff på som gäller. Igår föll säsongens första snöflingor. Tack och lov syns inga spår efter det snöfallet. Men, det kommer mera. Med största säkerhet. Det är väl bara att tacka och ta emot, och snart så smälter det faktiskt bort och det blir vår igen, och vips så är det sommar! Det är så vi får tänka för att härda ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!