tisdag 19 maj 2009

Bärbar = Bra

Ahh - teknikens under tillsammans med sol, så finemang! Sitter just nu på verandan och skriver på min bärbara dator. I love it! Solen lyser och fåglarna kvittrar, rena rama idyllen. Jodå, ungarna tjatar om än det ena än det andra, är klara på toan och så knattrar en och annan moped förbi, alldeles för fort..men allt det här runt omkring är inte lika störande när solen lyser.

Verandan är förresten städad nu, åtminstone till hälften. Den inglasade delen, där jag sitter och gottar mig nu är klar. Längtar bara efter några nya stolar så man kan få stapla de urtråkiga plaststolarna i en hög tills vi är många. Gästerna kommer m.a.o att få sitta i tråkstolarna ;) Tack vare bra kontakter kom vi över ett väldigt praktiskt bord med en iläggsskiva till, trodde vi. När det monterades igår så visade det sig att det var två extra skivor med så bordet kan bli jättelångt vilket passar oss perfekt eftersom vi dels är många bara vi i familjen, har vi sen folk här så behövs det ett stort bord. Bordet blev alltså en glad överraskning =)

Dags att förbereda middagen. Idag blir det helt klart grillat med tillbehör ;) Det är lika bra att passa på och njuta av varendaste dag som solen kikar fram, vem vet, det kanske är sommarens sista =O Nä så illa ska det väl inte vara, men som sagt, bäst att passa på!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!